Vragen? Bel of Whatsapp ons op: 0181-769072

auto_de_vries_wit

Van de liefhebber, voor de liefhebber!

Over Auto de Vries
Bij Auto de Vries zijn we van kleins af aan gek op alles wat vier wielen heeft. Dit autovirus hebben wij, Alex en Kjell de Vries, van onze opa Ton de Vries geërfd. Opa hield van mooie auto’s en heeft diverse bijzondere modellen gehad. Als hij een nieuw model kocht, beloofde hij onze oma altijd dat hij er zeker twee jaar in zou rijden. Zijn nieuwsgierigheid naar andere pareltjes was sterker dan zijn belofte, waardoor er na korte tijd vaak weer een ander model voor de deur stond.

Wij delen die passie. Als neven zijnde speelden we vroeger met auto’s en bezochten we races. Als jonge mannetjes deden wij elkaar een belofte: ooit zouden wij een autobedrijf beginnen.

Droom wordt werkelijkheid
Die belofte maakten we in 2016 waar met de start van Auto de Vries. Met dit bedrijf komt voor ons een droom uit: het verkopen van prachtige, eerlijke en bijzondere auto’s. Auto’s die we met de grootste zorg en kennis selecteren. Naast een bijzondere collectie staan persoonlijk contact, een gemoedelijke sfeer, eerlijke informatie en een snelle service centraal bij ons.

Auto de Vries: van de liefhebber, voor de liefhebber!

Alex & Kjell de Vries